Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejmladší ze slavného sesterského klanu Kylie Jenner (26) momentálně tráví dovolenou v Aspenu, který už je pořádně zasypaný sněhem. V neděli se sexy brunetka podělila i o pár záběrů z vířivky, kde relaxovala s kamarádkou a pochopitelně si i trochu zapózovaly na sociální sítě…

Kylie opět dala na odiv své křivky tvaru přesýpacích hodin a v černých latexových bikinkách jistě způsobila nejednomu muži pokušení. Na typickou dvojnásobnou maminku, která navíc druhého potomka porodila před deseti měsíci, rozhodně nevypadá. To ovšem ani jedna z jejích sester, které jsou až na Kendall také všechny hodně sexy maminkami.

Přítelkyně rappera Travise Scotta a zároveň nejmladší dolarová miliardářka, kterou se stala před třemi lety jako jednadvacetiletá, vyrazila Kylie do letoviska slavných s kamarádkou Yris Palmer, která jí na svůdných snímcích zdatně sekundovala. Jak se zdá, holky si udělaly dámskou jízdu a Kylie opět svým fanouškům těmito fotkami parádně zvýšila tep!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám