Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Své vrstevnice Olga Menzelová (46) často přivádí k údivu, a to především tím, jak zvládá se třemi dětmi tak dobře vypadat. Před pár měsíci začala vdova po Jiřím Menzelovi (†82) sdílet své tipy na krásu. Mezi její triky patří pravidelná obličejová jóga a samozřejmě cvičení, vedle toho také odpočinek.

„Nejlepší trik je skvěle se vyspat, ideálně 8 hodin v kuse a pak mám takové heslo: Každodenní cvičení, život ve štěstí promění. A dobrá nálada a pozitivní přístup k životu. Tohle všechno proměnit v každodenní realitu je těžká výzva. Ale funguje to na 100 % a to úsilí za to stojí. Život je příliš krátký a škoda každého blbého dne,“ svěřila se Olga, která začala na sociálních sítích sdílet také své tipy a triky, což se těší velké oblibě.

Její videa sleduje takřka pět set tisíc lidí. Tentokrát Olga sdílela fotky z dalšího cviku, jen v kraťasech a sportovní podprsence předvedla cvik na zpevnění celého těla. „Stačí se nohama zapřít o strom, zeď, skříň a “docupitat” do úhlu 90 stupňů a vydržet! A nezapomenout dýchat!

Zpevňujete celé tělo. Hlavně paže, ramena, záda, zadek, stehna,“ svěřila se Olga Menzelová, která má díky pravidelnému cvičení fantastické tělo. To nedávno ve společnosti předvedla v topu bez ramínek, svalnatými rameny a pažemi mnohé překvapila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám