Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Finálový galavečer soutěže krásy Česká Miss Essens přilákal řadu známých žen. Řada z nich se na to pořádně vyfikla, některé naopak překvapily modelem, který se na galavečer, kde je předepsaný dress code black tie, rozhodně nehodí.

Bývalé královny krásy Andrea Bezděková (29), Nikol Švantnerová (31) nebo Gabriela Lašková (34) zabodovaly a zvolily dlouhé šaty z dílen návrhářů. "Přála jsem si nejkrásnější šaty svého života a Beata Rajská mi je opravdu ušila," rozplývala se Bezděková. "Já jsem spíš řešila, do čeho se vejdu," smála se těhotná Nikol Švantnerová v krásných šatech z dílny Poner.

Naopak Elizabeth Kopecká, plus size modelka Natálie Debnárová nebo partnerka Leo Beránka Kateřina si s modely moc hlavu nelámaly a přišly v krátkých šatech, které by se hodily spíš na jiný typ akce.

A třešničkou na dortu byly hvězdy reality show Like Haf Alex Wortex s přítelem Captainem Wortexem. Jejich outfit snad ani nelze komentovat. Posuďte sami. Je jasné, že tihle dva z planety Země pocházejí zřejmě jen omylem.

Reklama

Další články

Načítám