Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V prostorách pražského O2 Universum se v neděli večer uskutečnilo velké finále soutěže Česká Miss Essens 2022. Hlavní korunku si nakonec odnesla sympatická brunetka Vanesa Švédová z Přerova. Diváci zároveň rozhodli o tom, že na soutěži Miss Global bude Českou republiku reprezentovat Marie Danči z Krnova a na Miss Earth pojede Kristýna Pavlovičová ze Strakonic.

„Vůbec jsem to nečekala. Vím, že to říká každá, ale já jsem v průběhu soutěže, která probíhala formou reality show, vypadla. Porota mě nečekaně vrátila do hry, o to víc je pro mě vítězství šokem,“ řekla devatenáctiletá studentka Vanesa krátce po svém vítězství Super.cz.

Kráska pocházející z Přerova není v modelingu žádným nováčkem, věnuje se mu od třinácti let. Pyšní se rovněž dokonalými křivkami. „Stále se pohybuji kolem 90 – 60 – 90,“ prozradila Švédová.

Ta se zároveň neobává, že by ji postihla takzvaná missí nemoc. „S partnerem máme stabilní vztah, takže si nemyslím, že by nás něco podobného mohlo potkat," dodala usměvavá brunetka, která již v minulosti v jednom z rozhovorů uvedla, že jí imponují muži, kteří jsou schopní, všechno umí a opraví. Naopak nesnáší mamánky, kteří neumí dát ani prádlo do pračky.

Moderování se tentokrát ujal Tomáš Měcháček a během večera vystoupili například Mirai, Lake Malawi či skupina We Are Domi se zpěvačkou Dominikou Haškovou. Do užšího výběru, o němž rozhodli diváci v online hlasování, se dostalo osm dívek.

Do superfinálové čtyřky, kterou vybrala porota, postoupily Nicole Šáchová, Kristýna Pavlovičová, Marie Danči a Vanesa Švédová. První zmiňovaná dívka, kterou zvolila Pavlína Němcová, se přitom s náročným průběhem soutěže a veškerými přípravami popasovala i se svým hendikepem, kterým je lehká forma autismu. Nicole celý život bojuje s Aspergerovým syndromem.

Vítězky se podělí o řadu hodnotných cen, mezi nimiž je například kontrakt v hodnotě jeden milion korun, osobní automobil na jeden rok či kampaň pro známou kosmetickou značku.

Reklama

Další články

Načítám