Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Agáta Hanychová (38) je ve 4. měsíci těhotenství a těší se na narození holčičky. Zatím nepřibrala ani jedno kilo, naopak má dokonce nižší váhu, než před otěhotněním. A to už má bříško pořádně velké.

"Je to jiné. V každém těhotenství jsem nabrala třicet kilo. Teď při třetím těhotenství jsem zhubla. Zhubla jsem kilo. Nemám čas na jídlo. Už prostě nic nestíhám," řekla Super.cz Agáta, která je nyní hodně unavená.

"Já, která si myslím, že vydržím všechno, už nemůžu. Jsem šíleně unavená. Když nemám děti a nepracuju, jdu si lehnout a spát," vysvětluje.

Zatím jí roste jen bříško, její dlouhé nohy zůstávají beze změny. "Mám zatím i sakra hezký nohy. Trpěla jsem na otoky u obou dětí, protože jsem rodila v srpnu a září. Teď používám chladivé kryo obvazy, po kterých nohy splasknout. A taky se má holčička narodit v dubnu, ty nejhorší měsíce budou v zimě. Tak se otoků tolik nebojím," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám