Hlavní obsah
Článek

Nový pár Jakub Vitek a Hana Dědková se dali dohromady v reality show Love Island a i po návratu z Kanárských ostrovů jim vztah skvěle klape. Nyní společně nafotili první společné snímky. A pořádně žhavé.

"Když jsme se na Love Islandu v prvních týdnech poznávali, často jsme mluvili o tom, ze máme oba dva rádi fashion, focení, modeling. Tudíž nás napadlo, ze hned po odchodu z vily chceme nafotit společné fotografie," řekla Super.cz Hana Dědková k novým fotkám.

A Hana se opravdu odvázala, odhodila podprsenku a ukázala se jen v kalhotkách. Vnady zakrývají pouze ruce jejího partnera.

"Chtěli jsme, aby to nebyly jen obyčejné fotky, ale aby doopravdy měly drive, proto jsme oslovili fotografa Richarda Nowaka, jestli by měl zájem s námi něco takového nafotit," doplnil Jakub Vitek.

Dědková se v modelingu pohybuje už delší dobu, byla také finalistkou Miss Czech Republic. Naopak Jakub se modelingu nikdy nevěnoval. Proto je nyní rád, že se mu tato možnost naskytla a mohl si vyzkoušet focení se svojí přítelkyní Hankou.

Reklama

Další články

Načítám