Hlavní obsah
Článek

Když u celebrit selže oblečení, mají fotografové žně a známá osobnost mnohdy z ostudy kabát. A když se taková věc stane na červeném koberci, je jasné, že druhý den o tom ví celý svět. Zřejmě nejdiskutovanějším módním faux-pas letošního roku byl model lady Victorie Hervey během filmového festivalu v Cannes, ale když nahlédnete do naší fotogalerie, zjistíte, že rozhodně nebyla jediná…

Holé ňadro letos figurovalo hned u několika slavných dam. Kate Moss (50) se například vracela z večírku v podniku Annabel’s a možná se odvázala jako zamlada, jelikož vůbec neřešila svůj velice volný výstřih. Manželka herce Idrise Elby Sabrina Dhowre Elba se pak nečekaně obnažila v listopadu při odchodu z akce GQ Men Of The Year.

Florence Pugh (28) pro změnu opouštěla okolo páté ráno udílení Fashion Awards v Londýně a třeba taková Karrueche Tran se tak soustředila na sympatický úsměv do objektiv při příchodu do restaurace Catch Steak v Hollywoodu, že si vůbec nevšimla zrady svého výstřihu.

Pózování fotografovi pak malinko nevyšlo herečce Blance Blanco. Ovšem o největší obnažení se letos postarala zpěvačka Doja Cat, která si zřejmě svou oslavu sedmadvacetin užila opravdu naplno, při odjezdu se pak rozloučila s fanoušky odhalením ňadra i stehna v plné parádě.

Brnkačkou byly oproti tomu nesnáze Salmy Hayek (57) či Molly-Mae Hague na červeném koberci. Zatímco filmová Frida působila nešťastně ze své úzké róby během pózování na události British Academy Film Awards, Molly-Mae se na Pride of Britain Awards tak motala dlouhá vlečka do podpatků, až ji musely vysvobodit dvě zachránkyně.

Perné chvilky si ovšem letos zažila i Blake Lively (36) na premiéře snímku Projekt Adam v New Yorku, když ji zradily šaty. Kalhotky ale vykoukly třeba i Amy Jackson na plese organizace UNICEF. Spíše komická byla pak lepenka na zadnici Katy Perry (39) a doslova jen lehkým zaškobrtnutím odhalená přelepka přes bradavku Nicole Scherzinger (45).

Reklama

Další články

Načítám