Hlavní obsah
Článek

Dlouho očekávaná dokusérie Harry a Meghan z dílny Netflixu momentálně okupuje hlavní stránky většiny britských médií. Není divu, že budí emotivní reakce, o svůj názor na tuto dvojici se neváhají podělit ani politici. V sérii se Meghan (42) snaží divákům hodně přiblížit a využívá k tomu různé ‚finty‘.

Vévodkyni ze Sussexu tak bylo již možné vidět na záběrech jako malou holčičku a během jejího dospívání, ale i vedle Harryho (39) při pláči nebo posmutnělou s turbanem z ručníku na hlavě a zcela bez make-upu, jak říká, že se prostě jen chtěla dostat na druhou stranu toho všeho.

A jak se profiluje Harry? Princ hned v úvodní epizodě prohlásil: „Mým úkolem je udržet svou rodinu v bezpečí.“ Harry tím odůvodňoval jejich přesun do Spojených států. Hlavním důvodem byla prý údajná nenávist a narážky vůči jeho ženě a synovi Archiemu.

V úvodu dokumentu přitom byla vyobrazena zpráva, že členové královské rodiny odmítli obsah série komentovat. Podle zdroje z paláce o to ale oficiálně ani nikdo nebyl požádán, ozvala se pouze produkční společnost emailem, po ověřování dotazů paláce u Netflixu se jim ale již prý nedostalo žádné odpovědi.

Není divu, že série vzbuzuje takové vášně a zatímco patrioticky založení Britové skřípou zuby, za oceánem pár získává ocenění – jako například tento týden za svůj otevřený boj proti rasismu. Zbylou trojici dílů společnost uvede příští týden.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám