Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Monika Bagárová (29) má opět důvod k tomu zářit štěstím. Je totiž zamilovaná. Poté, co se letos rozešla s otcem své dcery Ruminky Makhmudem Muradovem (34), ji po pár měsících zasáhl znovu Amorův šíp.

Nemám potřebu něco tajit, ale ani se vyjadřovat detailněji, chci si nechat svůj soukromý život pro sebe. Takhle nám to vyhovuje. Jediné, co řeknu, je, že jsme zamilovaní a je nám krásně. Každý si zaslouží být milovaný,“ řekla Super.cz Bagárová, jež tak konec roku prožije ve znamení nové lásky.

Její srdce teď patří podnikateli z Karlových Varů. Leonard Lekaj je bezvadná partie, umí totiž vydělávat nemalé peníze. Dle rejstříků ekonomických subjektů, figuruje totiž hned v několika firmách. Má živnostenské oprávnění na hostinskou činnost, zlatnictví a klenotnictví, dále prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin. Jeho jméno navíc nefiguruje v Centrálním registru dlužníků, což je jedině dobře.

Je tedy jasné, že v tomto oblíbeném lázeňském městě uvidíme brněnskou krásku častěji, nejen v létě v průběhu filmového festivalu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám