Hlavní obsah
Článek

Ashley Spielmann vzala svého psíka Rizza před svátky do psího salónu, aby mu dopřála "Grinčí make-over". Z fotek a videí, které pak sdílela na sociálních sítích, se rychle stal virál. Ne všem se ale psíkův nový vzhled líbil.

„Proboha, proč tohle lidé dělají?“ ptala se jedna ze sledujících v komentářích. „Tohle by nemělo být dovoleno, chudák malý,“ přidala se jiná. „Někteří lidé by neměli mít zvířata,“ přisadil si další sledující.

Ashley uvedla pro LADbible, že pouze chtěla uctít nejoblíbenější film svých dětí. „Naše děti milují Grinche. Pouštěli si ho loni skoro každý večer,“ hájí se. „Protože knírači mají přirozeně nabručené výrazy kvůli jejich sestřihu, napadlo mě, že z Rizza udělám Grinche,“ dodala.

Vzala ho tedy do psího salonu, kde ho obarvili nazeleno rovnou s červeným vánočním kabátkem. Ashley se také dušuje, že to Rizzovi rozhodně nebylo nepříjemné, ba se mu dokonce procedura líbila.

„Nepoužili jsme žádný peroxid, barvy na psy jsou naprosto bezpečné,“ ujistila pětinásobná maminka. A hatery si nenechá zkazit vánoční náladu.

„Mým cílem bylo vykouzlit lidem úsměv na rtech a navodit vánoční atmosféru. Kdo by neměl rád vánoční psy? Ale evidentně hodně lidí,“ dodala.

A i když jí v komentářích mnoho „Grinchů“ chtělo hejty zkazit Vánoce, Ashley svěřila, že ji například kontaktovala žena s rakovinou, která podstupuje ozařování, a videa s Rizzem ji prý během procesu nesmírně potěšila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám