Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to pár dní, co bývalá žena Pavla Baťka zveřejnila, že se jejich manželství rozpadlo. K rozchodu oblíbeného herce došlo už před víc než rokem a bývalá zvukařka České televize těžké období popsala na sociální síti. Herec se nyní poprvé po informaci o rozvodu objevil ve společnosti.

Nenechal si ujít tiskovou konferenci televize Nova, kde se objeví začátkem jara v seriálu Odznak Vysočina. „Kromě všech hlavních postav se vrací i Pavel Batěk v roli vyšetřovatele Tempusu, což je oddělení, které otevřelo starý případ Jůlinka. To bude hlavní protihráč Dany Skálové. Nově se v seriálu objeví i její přímý nadřízený, plukovník Valtr Kožíšek, kterého hraje Pavel Řezníček. Ten se naopak snaží Danu posouvat tak, aby jí starý případ neukončil kariéru,“ svěřili se tvůrci seriálu.

Pavel Batěk se dal hned po příchodu do řeči s kolegyní, herečkou Zuzanou Kajnarovou, která se s novou sezónou také vrací na obrazovky, a rozdával úsměvy. Ve společnosti nedal nic znát, a to i přesto, že jen pár dní před tím jeho bývalá žena sdílela na sociálních sítích informace o jejich těžkém rozchodu.

Reklama

Další články

Načítám