Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Monika Bagárová (29) je po letošním rozchodu s otcem své dcery Ruminky Makhmudem Muradovem (34) opět šťastná a zamilovaná. Po jejím boku se objevil podnikatel z Karlových Varů Leo, s nímž půvabná zpěvačka tvoří pár.

Zpěvačka si střeží své soukromí jako oko v hlavě, na předávání cen Český slavík ostatně přišla jen v doprovodu kamarádky a o lásce ještě nechtěla vůbec mluvit. Nyní ale prozradila, že je zamilovaná.

„Nemám potřebu něco tajit, ale ani se vyjadřovat detailněji, chci si nechat svůj soukromý život pro sebe. Takhle nám to vyhovuje. Jediné, co řeknu, je, že jsme zamilovaní a je nám krásně. Každý si zaslouží být milovaný,“ řekla Super.cz Bagárová, jež tak konec roku prožije ve znamení nové lásky.

Loni touto dobou se přitom rozcházela s uzbeckým zápasníkem Makhmudem Muradovem a neprožívala zrovna nejkrásnější období. K zápasníkovi se sice o pár týdnů později vrátila, ale vztah se jim slepit nepodařilo. Nyní se snaží oba fungovat hlavně jako rodiče.

„Zjistili jsme, že nám vztah radost nedělá, je nám mnohem lépe bez sebe. Jediné, co je pro nás důležité, je Ruminka, která je pro nás oba prioritou a zůstáváme její milující rodiče,“ zdůraznila po rozchodu s Muradovem Bagárová, jež dlouho sama nezůstala a nyní září jako sluníčko.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám