Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Monika Bagárová (29) letos prožila rok plný zvratů. Koncem minulého roku se rozešla s otcem své dcery Ruminky Makhmudem Muradovem (34). K zápasníkovi MMA se ale o pár týdnů později vrátila a zkusili to znovu. Láska jim ale nevydržela.

„Zjistili jsme, že nám vztah radost nedělá, je nám mnohem lépe bez sebe. Jediné, co je pro nás důležité, je Ruminka, která je pro nás oba prioritou a zůstáváme její milující rodiče,“ řekla tehdy Super.cz Bagárová. Co se týče výchovy dcery, fungují na jedničku, a teď se na zpěvačku usmálo štěstí i v lásce.

Po jejím boku se objevil nový muž a Bagárová je opět zamilovaná až po uši. Jejím vyvoleným je podnikatel z Karlových Varů Leo, s nímž už nějaký ten pátek tvoří pár.

„Oba je s Monikou spojuje silná víra v Boha a stejné životní hodnoty. Navzájem se podporují v práci a Leo byl tím prvním, komu Monika pouštěla písně ze své nové desky Silnější,“ práskla Blesku zpěvaččina kamarádka s tím, že se k Monice Leo chová jako k princezně.

Bagárová zářila jako sluníčko i na listopadovém předávání cen Český slavík. To ji ale ještě doprovázela kamarádka a ona sama o nové lásce mlžila. „Nezlobte se, to komentovat nechci,“ nechtěla ještě o novém příteli mluvit zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám