Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vévodu (39) a vévodkyni (42) ze Sussexu grilovali novináři, když si šli v New Yorku převzít cenu od lidskoprávní neziskové organizace Robert F. Kennedy Human Rights za boj s rasismem, a sice kvůli nově uvedenému dokumentu Harry a Meghan, který dnes uvedl Netflix.

Novináři měli pochopitelně k tématu mnoho otázek. „Harry, ubližujete své rodině?“ volali na prince například. Jeden z dotazů ale vyloženě vyčníval.

„Harry, jsou pro vás peníze přednější než vlastní rodina?“ zeptal se jeden z přítomných žurnalistů, který byl k princi nejblíž. Narážel na údajnou sumu 2 miliardy korun, kterou měli za sérii utržit, a také na fakt, že v dokumentu nejspíš dojde na kritiku členů Harryho rodiny.

Viditelně zaskočený vévoda hned nereagoval, ale na videu, které můžete zhlédnout níže, je ho slyšet, jak říká: „Tolik otázek.“

Pár se rozhodl nechat dotazy novinářů bez reakce a místo toho rozdávat úsměvy. Během newyorského galavečera se Harry s Meghan dobře bavili, a dokonce spolu laškovali.

„Myslel jsem si, že spolu (s manželkou) jdeme na rande. Takže je pro mě poněkud divné, že sdílím místnost s dalšími 1500 lidmi. Takových dnů mnoho není, máme malé děti, takže tohle jsem opravdu nečekal,“ žertoval Harry.

Slavnostní událost předcházela uvedení prvních dílů dokusérie, která je stejně hojně očekávaná jako kritizovaná příznivci britské monarchie.

Harryho reakci na dotaz novináře můžete vidět v 0:50.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám