Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Christina Ricci (42), která ztvárnila ikonickou postavu Wednesday ve filmech Addamsova rodina na začátku 90. let, pochválila svou kolegyni Jennu Ortegu (20). Christina se totiž nechala slyšet, že její následovnice je v roli Wednesday ve stejnojmenném seriálovém hitu od Netflixu naprosto úžasná.

Ricci, která si poprvé zahrála Wednesday v době, kdy byla Ortega ještě, jak se říká, ‚na houbách‘, se v seriálu objevuje v roli Marilyn Thornhill - učitelky botaniky na Akademii Nevermore.

Obě filmové Wednesday se tak setkávají nejen během natáčení, ale i na premiérách a rády spolu pózují. Jejich temná vizáž jen podtrhuje charakter postavy, která je pro obě srdeční záležitostí. Dvacetiletá Jenna se díky seriálu stala hvězdou doslova přes noc a sledovanost seriálu trhá rekordy. Rovněž Ricci přiznala, že tato role pro ni byla výjimečná.

„Zbožňovala jsem být Wednesday. Jsem na tu roli velice pyšná. Ale Jenna Ortega je úžasná. Je tak statečná, tak cool a opravdu hraje svou roli zodpovědně. Wednesday je teď její součástí,“ prozradila Ricci v rozhovoru pro Elle.

Jenna se přitom Christiny prý nikdy nezeptala na žádnou radu, jelikož chtěla roli ztvárnit po svém, a jak se zdá, diváci sice obě představitelky rádi srovnávají, ale nejen s ohledem na sledovanost seriálu jsou s novou verzí Wednesday jsou více než spokojení…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám