Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zatímco většina normálních ‚smrtelníků‘ by se v takových modelech zdráhala vyrazit i na maškarní, některé známé osobnosti se v nich nebojí navštívit i velmi významné společenské události, udílení Oscarů nevyjímaje. Podívejte, co si letos byly ochotny vzít hvězdy na sebe na červený koberec…

Pro letošek jsme vynechali mistryni podivných modelů Billie Eilish, u níž je zkrátka netradiční odívání součástí image. Zato hned ve dvou bizarních extravagancích s hranatými rameny se představila držitelka nominace na Zlatý glóbus herečka Maggie Gyllenhaal. Černé šaty se zlatými ‚puntíky‘ přitom Maggie vynesla právě na Oscary. Žluťáskový úlet pak předvedla na cenách BAFTA anglická herečka Charlotte Carroll.

Zpěvačka Lizzo (35) by si možná za své letošní barevné a volánové kreace zasloužila vlastní žebříček, ale my jsme vybrali obří šaty z udílení cen MTV Video Music Awards, v nichž byla rozhodně nepřehlédnutelná.

Pořádný přešlap se povedl i zpěvačce Katy Perry (39), jejíž zvláštně střižený 'ovazovaný' model na prestižní plesovou událost Met Gala s krajkou přes ňadro působil velmi nesourodě. S karnevalem si pak zřejmě spletla udílení cen Grammy zpěvačka Tayla Parx v zeleném kostýmu s bodlinami.

Další bizarní halucinaci předvedla na Oscarech známá umělecká maskérka Julia Vernon stejně jako herec a influencer Rickey Thompson, jenž své zvonáče doplnil o podivný sametový rolák ověšený cetkami s dlouhou vlečkou.

Z těch nejodvážnějších, ale až laciností zavánějících modelů, jsme pro letošek vybrali herečku a bývalku Kanyeho Westa Julii Fox a její černý mnoho odhalující model z listopadových cen FDA Fashion Awards. Dále pak zpěvačku Summer Walker, která na BET Awards dorazila téměř nahá a vypadala jako členka nějakého domorodého kmene. Šílenost na sebe oblékla i zpěvačka Laya, která své erotické prádélko na akci Billboard Women in Music Awards doplnila o plášť z peří a retro telefon.

Možná až příliš sexy a lascivní kousek zvolila i modelingová ikona posledních let Bella Hadid (27), a to na after party po plese Met Gala.

Kdo podle vás letos vynesl největší módní bizárek?
Maggie Gyllenhaal
1,5 %
Charlotte Carroll
0,8 %
Lizzo
35,3 %
Katy Perry
4,2 %
Tayla Parx
12,2 %
Julia Vernon
10,3 %
Rickey Thompson
1,8 %
Julia Fox
2,7 %
Summer Walker
10,1 %
Laya
19 %
Bella Hadid
2,1 %
Celkem hlasovalo 17077 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám