Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Petra Janů (71) se veřejně distancovala od prohlášení lékařky, která uvedla, že zpěvačce zachránila obličej poté, co se u ní projevila alergická reakce. Zda souvisela s látkou metacrill, kterou si Janů nechala aplikovat, aby ji omladila, zpěvačka neví. "Dodneška nevím, co to bylo za reakci. Možná kvůli tomu, že jsem to měla v sobě, zareagovalo to s novou barvou na vlasy. Ale dermatologové taky nevědí nic,“ svěřila v srpnu Super. cz zpěvačka.

Když se proto nyní objevily v médiích zprávy o plastické lékařce, která tvrdí, že Janů zachránila obličej, zpěvačka se rozhodla zareagovat a uvést věci na pravou míru.

„V plném rozsahu se chci tímto distancovat na od článků a různých vyjádření MUDr. Ivany Němečkové. Odmítám být součástí „promo akce“ paní doktorky, jejích služeb jsem v minulosti na její doporučení a přesvědčení o bezpečnosti a nezávadnosti látek, které mi aplikovala, využívala. Poté, co se látka, kterou mi aplikovala /metacrill/ (jako mnoha dalším), ukázala jako pro mě nevhodná a způsobila mi značné komplikace, jsem se rozhodla služeb nevyužívat! Rozhodně jsem však neměla nikdy a nikde potřebu tyto věci řešit a medializovat,“ nechala se slyšet.

Podle ní dotyčná porušila lékařské tajemství. Vyjádřením považuje věc za uzavřenou a na závěr připojila varování.

„V případě, že bude paní MUDr. Ivana Němečková pokračovat v nesmyslných a pro mě nepochopitelných "promo kampaních" na mém jméně, budu celou věc řešit právní cestou,“ dodala Janů. Na celé vyjádření se podívejte v galerii.

Trojnásobná zlatá slavice také uvedla, že se jí v současné době daří dobře a těší se pevnému zdraví. Co se týče obličeje, k metacrillu by se už neuchýlila.

"Už bych si to píchnout nenechala. Muselo se to zklidnit a teď chodím do Českých Budějovic k doktorovi, který mi vždycky ten obličej vyhladí, ale razantní zákroky už podstupovat nebudu," upřesnila dříve pro Super.cz.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám