Hlavní obsah
Článek

Herec Pavel Batěk (47) se v tichosti rozvedl s manželkou Janou Baťkovou, rozenou Coufalovou, s níž má dvě děti. Bývalá zvukařka České televize o náročném období nyní promluvila na sociální síti.

„Jak mnozí víte, už víc jak rok sdílíme domácnost jen takto ve třech,“ popsala majitelka e-shopu s hračkami pro děti s tím, že je až nyní schopná mluvit o náročném období.

„Já sama jsem prožila minulý léto očistec. Stěhování do novýho bytu se dvěma malýma dětma, strach o to, jak děti rozvod a rozdělení rodičů zvládnou. Strach, abych je uživila a dala jim všechno, co budou potřebovat. A hlavně - abych se z toho sama nezbláznila a byla jim v tomhle blbým období co největší oporou,“ sdílela otevřeně.

Právě kvůli dětem se ale držela a neměla čas ani prostor se hroutit. „A to mi fakt asi nejvíc pomohlo. Myšlenka, že na tohle období budu jednou nahlížet s hořkosladkou chutí a říkat si - jo, to bylo strašně těžký, ale zvládli jsme to, a teď jsme tady, šťastní a zase mnohem dál,“ dodala Baťková s tím, že ví, jaké to je prožívat náročné období, a všem, kteří to zrovna nemají lehké, přeje mnoho sil.

Pár si řekl Ano v roce 2017, krátce na to vyšlo najevo, že čekají přírůstek. Ve společnosti se sice neukazovali často, ale když už, tak působili harmonicky. Krach manželství je proto pro mnohé překvapením.

Reklama

Další články

Načítám