Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tohle bude pro její fanoušky z MasterChefa překvapení. Betty Minaříková sice pózovala se svojí láskou, bývalým Mužem roku Vojtěchem Urbanem pro svatební editoriál "nanečisto", ona už má ale svoje Ano za sebou. Byla vdaná dva roky, ale manželství jí nevyšlo.

Informaci sama poskytla na sociálních sítích, zřejmě se bála, že pravda vyjde ven jiným způsobem. "Nikdy to nebylo tajemství, ale rozhodně jsem chtěla tuhle informaci poslat do světa já. Ne bulvár, nebo jakákoliv osoba, které se to netýká," napsala.

"Rozvedla jsem se. Bylo to necelé dva roky po svatbě. Všechna zlomená srdce bolí. I tento náš rozchod bolel. Ale když to v danou chvíli je jediné řešení, člověk si musí zacpat nos a skočit do neznáma," svěřila Betty, kterou prý zkušenost v mnohém poučila. "Není to tak, že bych na to byla pyšná, aby to někdo špatně nepochopil. Ale díky tomu jsem zjistila, kolik síly v sobě mám," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám