Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jen pár dní po oslavě svých narozenin byla herečka Kaley Cuoco (38) spatřena na čerpací stanici v kalifornském Calabasas. Představitelka Penny ze seriálu Teorie velkého třesku tankovala své SUV a v ležérním oblečení snad ani nebylo poznat, že je v očekávání svého prvního potomka.

Ačkoli byla Cuoco už dvakrát vdaná, rodinu se rozhodla založit až s hereckým kolegou Tomem Pelphreyem (40) ze seriálu Ozark, s nímž potvrdila vztah letos v květnu. Kaley se tou dobou ještě rozváděla s Karlem Cookem. Společně přitom očekávání holčičky oznámili již před téměř dvěma měsíci, ale jak už to tak u prvních těhotenství mnohdy bývá, bříško si dává docela na čas.

Páreček se ovšem miminka nemůže dočkat a sociální sítě zásobuje fotkami a videi, kterými to dokazuje. Nedávno se například spolu vyfotili v dresech týmu amerického fotbalu New York Giants a předvedli, že svůj vlastní dres v mini velikosti má už i jejich očekávaný přírůstek.

Cuoco v minulosti randila dva roky se svým kolegou z Teorie velkého třesku Johnnym Galeckim. Po necelém půlroce od seznámení se poslední den v roce 2013 vdala za tenistu Ryana Sweetinga, ale manželství vydrželo jen rok a půl. Tři roky pak strávila v manželství s profesionálním jezdcem na koních Karlem Cookem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám