Hlavní obsah
Článek

Do Nízkých Tater, kde se zahajovala lyžařská sezóna, sice vyrazila s kamarádkou Andreou Bezděkovou (29), sama si užila i svatojakubskou cestu do Santiaga de Compostella, vztah s novým partnerem jí ale prý klape. Herečka Denisa Pfauserová (35) loni na podzim čtyři měsíce po svatbě oznámila rozchod s manželem Honzou. Nového přítele Martina představila letos v dubnu hned po rozvodu.

"Martin ví, že mám hodně toulavé boty, takovou si mě našel. Jsem přesvědčená, že základ každého spokojeného partnerského vztahu je, aby jeden druhého neměnil. On ví, že mám tohle ráda, že si ráda vyrazím s kamarádkou. Je i spousta věcí, které ho nebaví, anebo je ráda dělám sama. On se taky nějak zabaví, teď je s kamarády," vysvětlovala nám Denisa.

S Martinem jim to tedy klape. Dokonce už spolu bydlí. Prý od léta. "Nastěhoval se ke mně, protože mám hodně oblečení a věcí. Navíc mám vlastní byt, takže bylo jednodušší, aby pustil svůj pronajatý," upřesnila.

Pár už hovoří i o budoucnosti. "V lednu už mi bude třicet čtyři. Je zdravé se ve vztahu bavit o budoucnosti, ať už se jedná o děti, nebo svatbu. Zatím je to hypotetické, necháváme tomu volný průběh," nebere herečka první nepovedené manželství jako jediné za život.

Reklama

Další články

Načítám