Hlavní obsah
Článek

Irina Shayk (38) se nebála předvést trochu kůže na charitativní večeři Forces For Change britského Vogue v Londýně. Modelka, o které se v posledních dnech divoce spekuluje, že obnovila vztah s Bradleym Cooperem (49), vynesla černé síťované šaty, v nichž byla rozhodně nepřehlédnutelná.

Model ale přece jenom obsahoval trochu látky, právě tam, kde měl, aby Irina na slavnostní akci nepůsobila vulgárně a zakryla to nejnutnější.

V poslední době je Shayk hojně vídána se svým ex, s nímž má dceru Leu. Strávili společně dokonce i dovolenou v tropech. Už od rozchodu v roce 2019 se dušují, že pětiletou dcerku hodlají nadále vychovávat společně a mají spolu dobré vztahy. V posledních dnech ale vyrážejí i bez ní a jako by k sobě měli zase o něco blíž.

Bývalý pár však o svém soukromí nemluví. Ostatně nemluvili o něm nikdy ani v minulosti. Začali si v roce 2015 a vztah potvrdili až o rok později. Za další rok pak přivítali na svět Leu. Aktuálně se dokonce spekuluje, že by jí modelka moc chtěla pořídit sourozence. Nezbývá než počkat, jestli je na tom něco pravdy, a jestli to bude s Cooperem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám