Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když se před lety objevila ve společnosti Sharon Stone, pokaždé na sebe upoutala pozornost všech přítomných. Je tu rok 2022 a... herečka na večírku opět triumfuje. A to se ani nemusí odhalit.

Herečka se stala jedním ze slavných hostů mezinárodního filmového festivalu v Saúdské Arábii. Před promítáním filmu What's Love Got to Do with It? se Sharon, která v březnu oslavila své čtyřiašedesáté narozeniny, objevila na červeném koberci jako skutečná hvězda v objemných světle růžových nařasených šatech a volánkem kolem krku s černou mašlí uprostřed, které doplnila černými rukavicemi.

Sharon ale přítomné uchvátila nejen svým oblečením, ale také pozitivní energií, která z ní vyzařovala. Herečka je věrná svému krátkému sestřihu a nebojí se ukázat ani šediny, a i když je vidět, že to rozhodně nepřehání s úpravami svého zevnějšku, její věk by jí určitě nikdo nehádal.

Na červeném koberci se kromě ní objevily například herečky Priyanka Chopra a Freida Pinto nebo brazilská topmodelka Alessandra Ambrosio.

Reklama

Další články

Načítám