Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Český svět módy truchlí nad velkou ztrátou. Přední český stylista Jan Pokorný (†39) spáchal ve čtvrtek večer sebevraždu. Informaci přinesl Blesk.

"Včera po půl deváté jsme zasahovali v ulici U Rajské zahrady, kde byl ve vnitrobloku nalezen muž bez známek života. Policisté spolu s koronerem zjistili, že má zranění neslučitelná se životem. Případ je řešen jako sebevražda a byla nařízena zdravotní pitva," potvrdil Super.cz mluvčí Policie ČR Jan Rybanský.

"My jsme na žádost Policie České republiky vyráželi včera krátce po osmé hodině večerní do ulice U Rajské zahrady, kde měl být muž ve věku devětatřicet let, který měl spadnout z velké výšky. Na místo jsme vyslali posádku záchranářů společně s lékařem, ale bohužel na místě jsme zjistili, že má muž zranění neslučitelná se životem, záchranáři mu už pomoci nedokážou, a proto na místo vyjel také koroner," řekla Super.cz mluvčí záchranářů Jana Poštová.

Pokorný byl v branži hojně vyhledávaným stylistou, spolupracoval s hvězdami jako Simona Krainová, Petra Svoboda, Jitka Schneiderová a mnoha dalšími.

Smrt Pokorného české hvězdy velmi zaskočila a zarmoutila. Simona Krainová se zatím vzmohla pouze na plačícího smajlíka, Petra Svoboda byla o něco sdílnější a na kamaráda zavzpomínala.

“Honza byl naprosto výjimečný a z mého pohledu nenahraditelný člověk a kamarád. Měl ten nejlepší smysl pro humor a ohromný talent. Jsem vděčná, že jsem mohla být v jeho blízkosti. Nikdy na něj nezapomenu," vyjádřila se pro Super.cz Petra Svoboda, kterou s Pokorným pojilo 20 let trvající přátelství.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám