Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ve společnosti se Vlaďka Erbová (42) objevuje jen sporadicky. Z veřejného dění se modelka stáhla již před časem a naplno se věnuje podnikání a svým dětem. Svou přítomností na premiéře muzikálu Vánoční zázrak tak mnohé překvapila.

Modelka udělala po čase výjimku a slavnostní premiéru znovu obnoveného představení si nenechala ujít. Na červeném koberci se objevila v dlouhé černé róbě a zavěšená do svého doprovodu. „Neměla jsem s kým jít, tak mě doprovodil přítel,“ svěřila se Erbová, která nedávno překvapila své fanoušky informací, že se potřetí vdala. Svatba však byla jen naoko a reklamní kampaní. „Zatím neztrácím víru a na to své možná poslední 'opravdové' si ještě chvíli počkám,“ svěřila se modelka.

Zatím neztrácím víru a na to své možná poslední 'opravdové' si ještě chvíli počkám.

Představení si užívala z lóže, a přestože při příchodu přítomným fotografům nevěnovala pozornost, nakonec rozdávala úsměvy. „Děti mi dělají radost, Marcusek se věnuje hokeji a Viktorínka stále bruslí,“ dodala Vlaďka Erbová, která po premiéře spěchala domů za dětmi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám