Hlavní obsah
Článek

Vztah s o 18 let mladším bijcem Lucie Vondráčková (44) nějakou chvíli zapírala. Po pár měsících randění je ale vše jinak. A lásku k zápasníkovi MMA Zdeňku Polívkovi populární zpěvačka neskrývá. Poprvé se už dokonce jako pár objevili ve společnosti.

Vzájemně se totiž podporují, a když není Lucka v hledišti a nefandí svému příteli na zápase, dorazí on do divadla. Tentokrát si nenechal ujít premiéru muzikálu Vánoční zázrak, ve kterém jeho partnerka ztvárňuje hlavní roli. „Díky muzikálu a tomu, že zpíváme Jankovy písničky, už mám vánoční náladu, kterou jsem poslední roky dlouho hledala, vytratila se mi z duše a teď se vrací,“ svěřila se Super.cz Lucie, kterou v hledišti po celou dobu sledoval její partner.

Hned po představení za Lucií také vyrazil. Přestože z přítomnosti fotografů mladý bijec příliš nadšený nebyl, zpěvačka svou radost, že měla v den premiéry na místě podporu, neskrývala a padla zápasníkovi MMA do náruče. Přestože zpěvačka jen zářila, její přítel úsměvy šetří, po setkání však došlo na něžné objetí, po kterém se zamilovaný pár odebral na večírek s kolegy, kde společně oslavili uvedení muzikálu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám