Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když se Aneta Vignerová (36) a Petr Kolečko (40) rozešli a režisér začal chodit s Denisou Nesvačilovou (32), asi nikdo nečekal, že se v jejich vztahu opět něco rychle změní. Nedávno se ale společně objevili v baru, kde strávili příjemný večer a teď se ke svému současnému vztahu vyjádřili.

„Já si myslím, že to je na dobré cestě. Přeci jenom je to otec mého dítěte, něco jsme spolu prožili. Některé věci se v životě dějí a občas to chce třeba i nějaký ústupek a možná i čas, aby si ti lidi určité věci uvědomili. Zatím je to docela citlivý, takže ani já nevím, co k tomu moc říct,“ řekla Aneta Vignerová v Showtime na CNN Prima NEWS.

K současné situaci se vyjádřil i režisér. „Vážím si toho, že k sobě s Anetou po tom všem nacházíme opět cestu a dokážeme se mít rádi. Vážím si i její statečnosti v poslední době. Uvědomil jsem si, že rodina je to nejcennější, a věřím, že zas rodina budeme. Vzhledem k citlivé povaze věci je toto mé jediné vyjádření,“ uvedl Petr Kolečko.

Další dny tak nejspíš prozradí víc o tom, jak se bude vyvíjet vztah rodičů malého Jiříčka a jak režisér naloží se vztahem s herečkou Denisou Nesvačilovou.

Reklama

Další články

Načítám