Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka a influencerka Agáta Hanychová (38) odhalila pohlaví miminka. Agáta je ve 4. měsíci těhotenství, svého třetího potomka čeká s mediálním magnátem Jaromírem Soukupem (55). Nyní prozradila, zda pod srdcem nosí holčičku, nebo chlapečka.

"Čekáme holčičku. Vím to už nějakou chvíli, tedy nejen já. Rodina, Jaromír i mé děti samozřejmě také," řekla Super.cz Agáta, která má z manželství s Jakubem Prachařem pětiletou dceru Miu a ze vztahu s Mirkem Dopitou syna Kryšpína.

"Už jsem doma páreček měla, takže jsem pohlaví neřešila. Zní to jako klišé, ale to zdraví je prostě opravdu nejdůležitější a já jsem po počátečním krvácení ráda, že jsme hlavně obě v pořádku," vysvětluje Agáta.

Zatímco její dcera Mia se dočká vytoužené ségry, Kryšpín radostí dva metry neskáče. "Kdyby to byl kluk, tak to ještě dám, ale další holku už doma nesnesu," řekl Super.cz se smíchem Kryšpín.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám