Hlavní obsah
Článek

Po festivalovém kolotoči jde drama The Whale konečně do kin. Na úterní newyorské premiéře se Brendan Fraser (55) překvapivě objevil s mladšími syny, které má z manželství s Afton Smith.

Z Holdena (18) a Lelanda (16) vyrostli pěkní fešáci, jen co je pravda. Mladší by si vzhledem ke své dlouhé hřívě už klidně mohl střihnout roli George z džungle, kterou v roce 1997 v komedii Král džungle ztvárnil jeho otec.

Bývalý herecký pár, jenž se rozvedl v roce 2008 po 10 letech manželství, má ještě nejstaršího Griffina (20), který trpí autismem a obezitou a vyžaduje speciální péči. Žije s Fraserem, který se o něj stará.

Frasera doprovodila také partnerka, maskérka Jeanne Moore, která mu dělala společnost už na světové premiéře v Benátkách nebo i třeba na festivalu v Londýně.

Právě v Benátkách sklidil Fraser za svůj herecký výkon 6 minut dlouhé ovace, které ho dojaly k slzám. Návrat k hlavním rolím po 10 letech byl tak opravdu povedený a už teď se hovoří o tom, že Brendan nejspíš posbírá všechny ceny, které bude moct.

Drama Darrena Aronofskyho, pro které se Fraser přeměnil do téměř 300kilového cvalíka, uvidíte v českých kinech od 9. prosince.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám