Hlavní obsah
Článek

Mezi Kim Kardashian (43) a Kanyem Westem (46) došlo v pondělí k majetkovému vyrovnání. A Kim z toho vyšla velmi dobře. West souhlasil, že na ni přepíše obě kalifornské nemovitosti, z jejichž hodnoty se vám zatočí hlava.

Bude její jak sídlo v Hidden Hills v hodnotě necelé 1,5 miliardy korun, v němž televizní hvězda s dětmi žije, tak dům o pěti ložnicích s cenou 111 307 500 korun, který si Kanye po rozchodu pořídil vedle. Ten Kim podle všeho plánuje kompletně zrenovovat. Dále by jí měl připadnout pozemek v Idahu.

Kanye si oproti tomu nechá dům na pláži v Malibu, rovněž za necelé 1,5 miliardy korun. Oba ranče ve Wyomingu, dům v Belgii a další v Chicagu, kde vyrostl.

Hvězdný pár se tak po skoro dvou letech dohadů a Westově brždění procesu konečně dohodl a rozvedl. Ale tím s astronomickými částkami, které u soudu létaly vzduchem, nekončíme.

Pár se sice dohodl na střídavé péči o děti North (9), Sainta (6), Chicago (4) a Psalma (3), ke kterým by měli mít stejný přístup, ale převážně je bude mít Kim, Kanye nicméně bude na děti platit výživné. A že se plácne přes kapsu. V přepočtu mu alimenty vyměřili na necelých 5 milionů korun měsíčně! K tomu bude muset hradit 50 % jejich vzdělání a ochranky.

Partnerské výživné si rozvedený pár vzájemně platit nebude, vzdali se ho na základě předmanželské smlouvy, kterou před lety podepsali.

Ano si řekli v roce 2014 a pro Kim šlo o třetí sňatek v pořadí. Žádost o rozvod podala v únoru loňského roku. Kanye svou odloučenou manželku nejprve veřejně urážel, stejně jako její rodinu, k tomu se ji ale na střídačku snažil získat zpátky. To mu, jak se dalo předpokládat, nevyšlo, a konečně kývl na dovršení rozvodu. Kim, která je po vztahu s Petem Davidsonem aktuálně single, je tak konečně volná.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám