Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

I když už se věnuje spíše manažerské roli jako prezidentka soutěže Miss Czech Republic, občas si se "svými holkami" odskočí na přehlídkové molo. Taťána Makarenko (34) byla jednou z hvězd na představení nové kolekce návrhářky Beaty Rajské (61).

Téměř všechny víkendy tráví Táňa s novou dvacítkou semifinalistek své soutěže krásy, tenhle ale měla volný, takže mohla vyrazit na zámek Karlova Koruna v Chlumci nad Cidlinou, kde předváděla společně s úspěšnými kráskami, které vzešly z její líhně, Karolínou Kopíncovou (26) a Natálií Kočendovou (24). "Beata je jediná návrhářka, pro kterou ještě chodím, jinak jsem modeling pověsila před dvěma lety na hřebík," vysvětlila.

A jak se vedle mladších dívek na mole cítí? "Pro mě je to spíš zábava, popovídat si s děvčaty, máme tady takovou fajn missí partu. Beru se hlavně jako ředitelka, neřeším nějaké konkurenční postavení. Mladším dívkám pomáhám, ráda je nafotím, s něčím jim poradím. Rozhodně s nimi nebojuji o to, kdo bude mít víc fotek. Pro mě je to vlastně odpočinek, když nemusím nic řešit a organizovat. Jenom se nechám nalíčit a chodím na mole," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám