Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Brazilská modelka a někdejší vítězka soutěže o nejkrásnější zadeček Miss BumBum Suzy Cortez (33) fandí na mistroství světa ve fotbale nikoliv týmu „Kanárků“, ale Argentině. A má to jeden prostý důvod.

Suzy je fanatickou obdivovatelkou argentinské hvězdy Lionela Messiho, jehož podobiznu si dokonce nechala vytetovat v oblasti intimních partií. Suzy zatím na mistroství světa v Kataru nevzbudila žádný rozruch v hledišti, kde se místo ní na hraně zákona producíruje chorvatská modelka Ivana Knöll.

Na dálku ale provokovala šejky nahá zahalená jen do katarské vlajky. Ač tím chtěla Kataru vzdát hold, učinila tak ne zrovna šťastným způsobem, protože v konzervativní muslimské zemi nejsou na žádné nahotinky zvědaví.

Aspoň se ale nesvlékala přímo v hledišti a zadoufala, že její žhavé kreace zaujmou aspoň fotbalisty Argentiny. Fanouškovské vášně nyní naplno projevila u televizní obrazovky, u níž skotačila jen v kalhotkách ověšená vlajkami Argentiny a Mexika, jejichž zápas sledovala.

Tričko sice nesundala úplně celé, ale i tak bylo vidět, že je doslova v rauši. Jméno Messi složené z balónků, které si vyvěsila nad televizi společně se srdíčky, pak jen dokazovalo, jak moc je do Messiho zblázněná. A ten se jí ve vítězném zápase proti Mexiku odvděčil jedním gólem a asistencí.

Cortez se před lety chlubila tím, že s Messim navázala kontakt přes sociální sítě, který rázně uťala až fotbalistova manželka Antonella. Suzy se totiž kontaktem s Messim začala veřejně chlubit a fotbalista měl doma co vysvětlovat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám