Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Půvabná brunetka s uhrančivým pohledem je jednou z tváří letošní vánoční pohádky. Na první svátek vánoční Česká televize v premiéře odvysílá Krakonošovo tajemství. Bez okázalých šatů pro princezny a jen v jednoduchém kostýmu vesnické dívky, odehrála Leona Skleničková svoji první hlavní roli.

„Je to moje první pohádka. A je to poctivá a česká pohádka. Takhle velká hlavní role a opřená o historické pozadí a podpořená velkou českou legendou,“ libovala si v rozhovoru pro Super.cz mladá herečka, kterou si mnozí mohou spojit se seriálem Profesor.

Ve vánočním pohádkovém příběhu si zahraje hodné a statečné děvče Lidušku, a jak sama herečka prozradila, tak s Anče, kterou hrála v Krkonošských pohádkách Hana Maciuchová, nebude mít nic společného. „Natočili jsme prequel a vracíme se do minulosti, Krakonoš je tak mladší a moje postava má svůj příběh,“ dodala herečka.

Reklama

Další články

Načítám