Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herci Ivan Trojan (59) a Klára Pollertová-Trojanová (51) se prý po třiceti letech manželství rozešli. Brali se v roce 1992 mají spolu čtyři syny - Františka, Antonína, Václava a Josefa. Posledně jmenovaný si už se svým tatínkem zahrál v oceňovaném filmu Šarlatán a kráčí v jeho šlépějích. Podle deníku Blesk už Trojanovi bydlí odděleně a rozdělili si i majetek. Rodina prý ale doufá, že se k sobě opět vrátí a jedná se jen o manželskou krizi. Tu ostatně zažívá téměř každý pár a Trojanovi nejsou výjimkou.

S manželkou Klárou se Ivan Trojan seznámil v divadle. Hráli spolu v představení Sen noci svatojánské na Pražském hradě. Roku 1992 se vzali. Jak sám Trojan v minulosti prozradil v rozhovoru pro Deník Právo, prošli si několika krizemi, které vždy překonali.

„Obstát jako rodič a manžel není legrace, chce to spoustu tolerance a trpělivosti. Lidé jsou netrpěliví, panuje citová ochablost, sobectví, žijeme ve zrychlené a náročné době, valí se na nás pořád nějaké nové věci. To, že se role ženy mění, je v pořádku, ale někdy mám pocit, že ženy zapomínají, že tato situace je nová i pro muže. To je podle mne jeden z důvodů, proč se rodiny tak rychle rozpadají,“ řekl v roce 2011 Trojan s tím, že u nich doma vždy zvítězila vůle problémy vyřešit. Pomohla prý hlavně láska.

O tři roky později nemluvil jinak. „Především pokud přijde nějaká krize, a ta z devadesáti devíti procent přijde, nezapomenout na to, proč jste se brali a co bylo to hezké, co vás spojuje. A snažit se tu krizi překonat a vydržet, ne se při první příležitosti rozvádět,“ prozradil v Právu svůj recept na manželské krize. A kdoví, třeba nakonec zabere i tentokrát...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám