Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka a tanečnice Kate Matl (45) se stala poprvé maminkou po čtyřicítce, ovšem věk byste na ní těžko poznali. Kráska má dokonalou postavu, vždy je perfektně upravená a s malou Karolínkou zvládá i hvězdnou kariéru v Německu. Společenské akce ani jedné nevadí, naopak, užívají si je naplno.

Kate si mateřství zamilovala. "Já to miluju. Jsem šťastná maminka," rozplývá se pohledná blondýna. Nabízí se otázka, zda nebude mít malá Karolínka sestřičku, protože jestli někomu svědčí mateřství, tak právě Kate. "No uvidíme. Teď mám před sebou velké turné, takže můžu během," zavtipkovala.

Zpěvačka pendluje mezi Českem a Německem, kde koncertuje se slavným DJ Bobem, a Karolínku nechává většinou v jejím prostředí doma. "Já mám výbornou chůvu. Je pravda, že jsem si představovala, že si Karolínku budu brát s sebou a bude se mnou sdílet koncerty, ale nechci jí brát dětství. Takže zůstává v Čechách s Maruškou, která má dva syny, takže má vlastně dva brášky," prozradila Super.cz.

Režim je sice náročný, ale Kate má i tak energie na rozdávání. "Předtím jsem nespala, teď taky nespím, takže u mě se toho moc nezměnilo. Naplňuje mě ten život. Miluju svoji práci i svoji rodinu," svěřila se v rozhovoru.

Reklama

Další články

Načítám