Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to sedm týdnů, co přivítali do rodiny sedmý přírůstek, dceru Ilariu. Alec (66) a Hilaria Baldwinovi (40) tak měli na letošní Den díkuvzdání opravdu za co být vděční. Ovšem, jak to v početných rodinách bývá, zřídka jsou sváteční dny naplněny idylickými momenty a pohodou, jak ostatně dokazuje i snímek o který se podělila Hilaria na Instagramu.

Hilaria se sice snažila udržet všech devět členů rodiny v klidu aspoň na tak dlouho, aby se zvěčnili...leč marně.

„Šťastný Den díkuvzdání od naší epické rodinné fotografie,“ popřála sledujícím instruktorka jógy.

Narážela na zdánlivě dokonalý snímek, na kterém jsou minimálně dvě ratolesti uslzené, další zajímá pouze jídlo a snad nikdo z rodiny kromě nejstarší dcery Carmen, jež drží na klíně nejmladší sestřičku, nekouká do objektivu. Přesto všechno však chaotická fotografie odráží láskyplný domov, a to je nejdůležitější.

Není to koneckonců poprvé, co Baldwinovým focení s dětmi nevyšlo, nejspíš už si tak zvykli. Kromě nejmladšího přírůstku jsou Hilaria a Alec rodiči Carmen (9), Rafaela (7), Leonarda (6), Romea (4), Eduarda (2) a Lucie (20 měsíců). Poslední zmíněnou páru zjevně porodila náhradní matka, protože přišla na svět jen půl roku poté, co Hilaria porodila Eduarda. Pár to však doposud nepotvrdil.

Baldwin má také dospělou dceru Ireland (26) z manželství s Kim Basinger, je už tedy osminásobným otcem. V minulosti se párkrát nechal slyšet, že už s plozením dětí končí, že další nedá. Jeho žena, která v průběhu let také bohužel párkrát potratila, má však zjevně jiný názor a zatím vždy bylo po jejím. Těžko tak říct, jestli to sedmým potomkem u Baldwinů končí, nebo budou klan ještě rozšiřovat. V každém případě je jasné, že se doma nenudí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám