Hlavní obsah
Článek

Pro někoho může být pečení cukroví naprostá nuda. Operní diva Dagmar Pecková se letos rozhodla, že si domácí činnosti pořádně zpestří. Kvůli kritickým výrokům směrem k uskupení 4 Tenoři se mezi ní a kolegyní Andreou Kalivodovou (46), která se svých kolegů zastala, spustila ostrá přestřelka.

Stačilo několik komentářů na sociální síti, aby se celá situace vyhrotila tak, že ve vzduchu visí možnost žaloby. Dagmar Pecková se totiž během pečení vánočního cukroví pořádně pustila i do Andrey Kalivodové. „Peču si tak vánoční linecké a představuji si, jak probíhá soud s nesólistkou Národního divadla, která slavnému soudu ve Freiburgu vysvětluje, že s Paroubkem nic neměla a zpívat umí,“ napsala na sociální síť Dagmar Pecková.

Její kolegyně se k výroku ohradila s tím, že zvažuje právní kroky. „Ano, zvažuji vše v klidu a bez emocí. Ještě si nechám “chvilku“. Je to naprosto nehorázná lež,“ řekla Super.cz Andrea Kalivodová, které přijde celá situace smutná.

Vedle toho Dagmar Pecková prohlásila, že Kalivodová neumí zpívat, následně, že ji vyhodili z Národního divadla, což mluvčí ND vyvrátil s tím, že Kalivodová pravidelně vystupuje v roli Ježibaby v inscenaci Rusalka a další náročnou roli aktuálně studuje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám