Hlavní obsah
Článek

Příběh skoro jako z filmu, v tomto případě z reality show. Vojta Urban a Alžběta Minaříková alias Betty se sestěhovali pár týdnů poté, co se setkali na castingu amatérské kulinářské soutěže MasterChef. Jak sami říkají, byla to láska na první pohled a po osmi měsících vztahu se začíná šuškat o svatbě.

Na přímou otázku, jak to tedy je, už se zamilovaná dvojice neměla jak vymluvit. "Dostáváme spoustu otázek na tělo, ale takovou jsme ještě nedostali," smál se Vojta a začal vysvětlovat. "Plánujeme nějaké svatební focení, ale svatbu jako takovou... Máme sice přislíbené vaření od Přemka a Radka, Honza to jako host přijde sníst a donese dárek, ale svatba?" podivoval se účastník MasterChefa, který se živí jako životní kouč.

Betty měla o něco skromnější odpověď. "Já nevím, to se musíte zeptat Vojty," prozradila Super.cz se smíchem. Vojta tak musel učinit menší prohlášení. "Aha, takže míč je na mojí straně. Takže plánujeme, ano," práskl.

Nic konkrétního kromě kuchařů zatím ale nevědí. "Místo a datum samozřejmě nemůžu sdělit. Ještě tomu předcházejí nějaké věci, které musíme stihnout před tím, ale v plánu to je, alespoň z mojí strany," uzavřel Vojta téma svatba.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám