Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Dara Rolins (51) a viceprezident fotbalového Juventusu Turín Pavel Nedvěd (51) tvoří už nějaký ten pátek krásný pár. Oba jsou pracovně velmi vytížení, a tak společné bydlení zatím nebylo na pořadu dne.

„Pavel žije v Itálii, já tady, kde mám svoji dceru, která studuje a má tady i svého tátu. I já to tady miluju a nemám v plánu se stěhovat. Zároveň chci být s Pavlem. Takže budeme jednou nohou v Itálii a druhou nohou tady,“ řekla Super.cz Dara v září. O zázemí v Itálii se zpěvačka nemusí vůbec bát.

Podle italského webu corriere.it zamilovaný páreček v Itálii zainvestoval do luxusního pozemku za v přepočtu zhruba 24 milionů korun, který se nachází u malebného italského jezera Maggiore.

Tedy v místě, které si Dara s Pavlem Nedvědem velmi oblíbili. Na rozsáhlém pozemku o velikosti 1970 metrů čtverečních ve vesničce Arolo v Lombardii mají možnost postavit vilu s nádhernými výhledy na jezero. Lukrativní pozemek se nachází nedaleko vily rodiny Kennedyových.

Podle italského webu si ho zpěvačka s bývalým špičkovým fotbalistou koupili přesně napůl prostřednictvím společné firmy Foxy Group. I to svědčí o tom, jak moc vážně berou svůj vztah. V Itálii tak zjevně plánují vytvořit nádherné hnízdečko lásky, které i Dara bude považovat za svůj druhý domov.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám