Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Michaela Štoudková (38) v těhotenství přibrala více než třicet kilogramů. Nyní je 8 měsíců po porodu dcery Zoe a je zase ve skvělé formě. Jak sama říká, zadarmo to rozhodně nebylo. Na postavě tvrdě pracuje.

"Už jsem zpátky, a jsem dokonce pod svojí dřívější váhou. V těhotenství jsem přibrala přes třicet kilo," řekla Super.cz Štoudková.

"Mohla jsem si za to trošku sama. Celý život jsem se hýbala a tohle bylo první období, kdy jsem jen ležela a jedla. Užívala jsem si to. Ale ke konci už jsem se nemohla dočkat, až se zase vrátím k životnímu stylu, na který jsem byla zvyklá," vysvětluje bývalá třetí nejkrásnější dívka Česka.

Najala si osobní trenérku, která za ní dochází domů, dopřává si bahenní zábaly proti celulitid, drží krabičkovou dietu. "Jakmile to šlo, začala jsem cvičit a držet stravu. Nastartovala jsem návrat ke své váze. Jsem ráda, že jsem zase ve formě," dodala Štoudková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám