Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejedno oko televizních divaček nezůstalo suché, když se musely na obrazovkách rozloučit s Robertem Urbanem (37). Oblíbený herec se víc, než rok převtěloval do soudce Petra Kříže v seriálu ZOO. Kolega Evy Burešové z děje nyní zmizel. stejně jako na čas seriálová Viky. Jeho fanoušci ho však mohou potkávat stále, a to na divadelních prknech.

Aktuálně zkouší muzikál Vánoční zázrak, díky kterému si plní svá přání. V znovuobnoveném představení, které se bude hrát v Divadle Broadway během prosince se totiž objeví po boku Lucie Vondráčkové (44). „Já jsem se těšil na zkoušení s novými kolegy v tomhle případě na Lucku Vondráčkovou, kterou jsem jako kluk obdivoval a miloval, takže mě se plní poslední dobou sny,“ svěřil se Super.cz herec s tím, že oblíbená zpěvačka byla jeho platonickou láskou.

„Samozřejmě, ale ještě jsem jí to neřekl,“ dodal Robert s tím, že je z nové pracovní zkušenosti nadšený. „Ty postavy, které hrajeme se setkávají po letech a já tam nemusím nic hrát. Mám tam ty vzpomínky, kdy jsem ji obdivoval jako malý kluk,“ svěřil se Robert. Nutno říct, že na jevišti to kolegům sluší. Lucie Vondráčková je však aktuálně šťastně zadaná a objevuje se po boku bijce Zdeňka Polívky. Její kolega je i přes velký zájem fanynek také zadaný.

„Nechci, aby to vyznělo nabubřele, ale Zoo může za spoustu hezkých věcí i za nárůst fanoušků a podepisuje se na spoustě hezkých věcí, které mě nyní potkávají,“ svěřil se Robert, který i nadále dostává pozvání na rande. „Dostávám a je to milé,“ dodal herec.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám