Hlavní obsah
Článek

Dlouholetá partnerka nejslavnějšího fotbalisty světa Cristiana Ronalda a maminka dvou z jeho pěti dětí Georgina Rodriguez (30) je na svůj latinskoamerický původ náležitě pyšná, a tak se rovnou dva dny po sobě objevila na akcích s tím spojených. Zatímco ve čtvrtek se ukázala na červeném koberci během udílení cen Latin Grammy Awards, o den dříve oslňovala na galavečeru Latin Recording Academy Person of the Year.

Akce konané v Las Vegas si rodačka z argentinské metropole Buenos Aires nenechala ujít, ale její slavný partner jí doprovod nedělal ani jeden večer. Ronaldo totiž aktuálně na společenské dění nemá ani pomyšlení, řeší totiž potíže ve svém klubu Manchester United, a to především s hlavním koučem týmu Erikem ten Hagem. Ten jej podle jeho slov nerespektuje a dělá mu naschvály, ale v médiích vykládá, jak ho má rád.

Osmadvacetiletá brunetka ale zvládla udělat parádu za oba, a to především na středeční události, kdy se předvedla ve světle modrých korzetových šatech posetých spoustou třpytivých krystalů. Zraky většiny lidí ale nejspíš spočinuly v jejím hlubokém výstřihu, který byl vskutku nepřehlédnutelný…

Reklama

Další články

Načítám