Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Veškerá práce přišla vniveč. Jen co herečka a modelka Bára Mottlová (37) dodělala rekonstrukci svého domečku, o všechno přišla. Havárie vody napáchala velké škody a blondýnka tak v několika okamžicích přišla o veškeré vybavení. „Praskla trubka a vytopil se mi celý barák,“ svěřila se Super.cz Bára.

Bydlení za Prahou si pořídila v loňském roce a starý kamenný domek si předělávala k obrazu svému. „Zničené jsou skříně, postel a nějaká elektronika,“ řekla modelka, která měla domek pojištěný a doufá, že škodu pojišťovna proplatí. „Voda mi vzala podlahy, nové skříně na míru, všechno musí pryč. Doufám, že vydrží alespoň postel z masivu," dodala Bára, která je ze situace nešťastná.

„Zrovna jsem měla na zemi počítač se vším. Mám zničené oblečení i boty,“ prozradila kráska, která musela zabalit kufry a odstěhovat se ke svému příteli, se kterým randí několik měsíců.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám