Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Roman Šebrle (49) má slabost pro krásné ženy. Po rozchodu s půvabnou manželkou Evou našel lásku v náruči pohledné blondýnky Lenky. A nyní světlo světa spatřily snímky, kde se Šebrle objevuje po boku další krásné blondýny, která je ještě navíc v sexy prádélku.

Bývalý olympionik a dnes zprávař Primy to měl ale doma dovolené. Poprvé v nové éře totiž na titulní straně časopisu Playboy pózoval muž a žena. Šebrle se na titulní stranu prosincového vydání nechal zvěčnit společně s návrhářkou a majitelkou luxusní značky spodního a nočního prádla ruční výroby Kristýnou Černou.

„Z nabídky jsem byla mile překvapena. S Playboy magazínem spolupracuji na foceních již rok, ale v roli modelky je to pro mě premiéra,“ řekla Kristýna a dodala: „Zároveň jsem byla polichocena i volbou partnera pro focení, pózovat s legendou českého sportu a současnou hvězdou televizního zpravodajství je sen každé ženy,“ nešetřila chválou kráska.

Roman Šebrle si focení také užil. Ještě aby ne! „Když jsem se dozvěděl, že mám možnost pózovat na titulní straně prestižního magazínu byl jsem nadšen. Není zcela běžné, že muž pózuje na titulní straně Playboye, takže jsem nabídku s radostí přijal,“ prozradil.

Focení začalo za časného rána v luxusním hotelu v centru Prahy, kde pod taktovkou fotografky Anny Koniaevy vznikly úchvatné snímky s podtitulem Hotelová provokace. Žárlit prý ale na Romana jeho současná partnerka nemusí, ač k tomu žhavé fotky přímo vyzývají…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám