Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Influencerka Agáta Hanychová (38) se distancovala od vyjádření svého partnera Jaromíra Soukupa (55) na adresu moderátorů Českého slavíka Aleše Hámy (50), Ondřeje Sokola (52) a Terezy Pergnerové (49). Drsné hejty na adresu jejího partnera na sociálních sítích nenechala bez odezvy. Fanoušci moderátorů se totiž drsně pustili také do ní.

"Na Slavíkách moderátoři řekli něco z důvodu, aby pobavili a zaujali lidi. Jaromír ve svém pořadu udělal to samé, bylo by pokrytecké to přehlížet. To však neznamená, že Jaromírovy názory sdílím a podporuju. To, že s někým chodíte, neznamená, že se vším automaticky souhlasíte," napsala veřejně Agáta a tím se distancovala od drsných útoků mediálního magnáta na Hámu, Sokola a Pergnerovou.

Soukup Hámu označil za arogantního slizkého chlapíka, Pergnerovou za feťačku a Sokola nařkl z toho, že nemá vyřešený zda je na kluky, nebo na holky.

"Jaromír má svůj vlastní názor, já mám svůj. Respektujme se a nebuďme zbytečně zlí," dodala Agáta s tím, že ona sama, když má s někým problém, neřeší to přes média.

"Když mám s někým problém, tak mu to řeknu do očí. Já si umím dělat legraci i sama ze sebe," dodala pro Super.cz.

Reklama

Další články

Načítám