Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Markéta Děrgelová si znovu zažila chvíle svatebního napětí. Tentokrát ale pouze před kamerou, při natáčení Ordinace v růžové zahradě. Jako Táňa si brala svého kolegu, doktora Máru (Robert Jašków).

Než jejich seriálové postavy došly k oltáři, tvůrci Děrgelové a Jaškówovi připravili spoustu dějových zvratů.

Jejich vztahu nejprve nikdo nepřál, protože když si spolu začali, byla ona oficiálně jeho snachou. Pak byla Táňa unesena a vězněna v zapadlé chatě, Máru zase dlouho doháněly stíny jeho pohnuté minulosti. A když už to vypadalo, že jejich štěstí nestojí nic v cestě, přišli o dítě. Rozešli se a Táňa se odstěhovala z Kamenice. Záhy jim ovšem došlo, že bez sebe nemohou žít a vrátili se k sobě.

Jejich seriálová svatba byla skromná a rychlá, nevěsta nebyla za princeznu. Herečka to kvitovala.

„To, že Táňa neměla velkolepou svatbu se vším všudy, co k takové příležitosti patří, mě jako herečku nemrzí. Podobně jako Táňa ani já nejsem princezna, která by si na takové věci příliš potrpěla,” okomentovala romantickou scénu Děrgelová. Seriál běží ve čtvrtek na Voyo.

Skutečnou svatbu si Markéta Děrgelová prožila před třemi a půl lety, když si vzala hereckého kolegu Patrika Děrgela (35). Mají spolu syna Vavřince a dceru Miru.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám