Hlavní obsah
Článek

Vladimír Polívka (34) patří k největším hereckým fešákům. Není divu, že ho seriáloví tvůrci často dávají dohromady s půvabnými dámami. Obzvlášť velké štěstí má na sexy zrzky.

Jednou z nich je i Natálie Halouzková (23), která v seriálu Dobré zprávy hraje stážistku Báru a začne se kolem Polívky, jenž hraje producenta Ondřeje, motat. „S Vladimírem se mi natáčí krásně. Točili jsme jeden vypjatější exteriér a šlo nám to moc hezky, což svědčí o tom, že to herecky funguje. Z toho mám dobrý pocit,“ prozradila po natáčení Natálie Halouzková.

„Ondřej se může zdát jako studený čumák, ale věřte, že tomu tak není. Bára to pozná. Je férový a má dobré jádro. I přestože se prezentuje jako našňořený televizní producent, kořeny má na vesnici, odkud pochází Bára, a tím pookřeje,“ popisuje herečka svého kolegu s potutelným úsměvem.

„No, sympatie k sobě budou mít, ne že ne, i když on ze začátku z její stáže nadšený není,“ říká. Polívka se na place potkává i se svou věrnou souputnicí Denisou Nesvačilovou (32), která hraje sporťačku Gitu. „Začínali jsme ve Slunečné, pak byl Polda, jeden film a teď Dobré zprávy. S Vladimírem dost často tvoříme pár. Jsme takoví Kolářová s Hanzlíkem,“ usmívá se zrzka, která má ale v Dobrých zprávách smůlu a bere ji s úsměvem.

„Slyšíme na sebe, máme se rádi, a dokonce malinko i žárlíme, když si povíme, že něco točíme, a nehrajeme spolu,“ směje se Denisa Nesvačilová. A Vladimír přiznává, že je moc rád v takové dobré dámské společnosti. „S Denisou se známe léta a je skvělá. Obě jsou to super parťačky,“ přiznává herec a dodává, že je to důležité, protože je pak práce o to příjemnější. A která zrzka se vám vedle Polívky líbí víc? Hlasujte v anketě pod článkem.

Která zrzka se vám vedle Vladimíra Polívky líbí více?
Natálie Halouzková
57,7 %
Denisa Nesvačilová
42,3 %
Celkem hlasovalo 9788 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám