Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Tereza Kerndlová (37) sice bydlí ve Španělsku a dle jejích sociálních sítí se může zdát, že si kráska užívá jen sluncem zalité chvíle, opak je ale pravdou. Maká na nové desce, točí videoklipy a práce „na dálku“ jí dle jejích slov extrémně vyhovuje.

"Jsem s Rendou ve Španelsku už několik týdnů. Byl za námi i na pár dní náš team, se kterým točíme videoklipy k novému albu, takže se tu dotáčely i nějaké další materiály," prozradila Super.cz Tereza. "Chystáme toho spoustu, takže je stále na čem makat a jelikož můžeme pracovat “na dálku”, máme možnost tady dělat v klidu, ve svém tempu a kreativním prostředí," pochvaluje si.

Kromě pracovního procesu si ale zpěvačka udělá čas i na rodinné chvíle. Vánoce ji čekají klasicky v Česku, ještě předtím ale přivítá ve svém domě svého tatínka Ladislava Kerndla s manželkou Miladou, a dokonce i svoji tchyni!

"Na Vánoce budeme jako každý rok v Česku, ale ještě před tím za námi do Estepony přijedou moji rodiče a Rendova maminka. Těšíme se na ně a společně poletíme zpět domů v první polovině prosince," prozradila svoje plány.

Reklama

Další články

Načítám