Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hlavní zpravodajská relace na Primě a CNN Prima NEWS má novou tvář. Po odchodu moderátorky Evy Perkausové (30) na mateřskou dovolenou se po boku Romana Šebrleho (49) objeví jiná blondýnka, Soňa Porupková.

Perkausová se s diváky večerní zpravodajské relace rozloučila minulý týden po čtyřech letech působení, nyní ji čekají jiné povinnosti. „Je na čase se rozloučit, nerada bych porodila v přímém přenosu,“ smála se Eva před svým posledním živým přenosem.

Její nástupkyni Soňu Porupkovou mohou diváci znát z ranního vysílání Nový den. „Nabídku zaskočit za Evu v Hlavních zprávách jsem přijala s obrovskou pokorou a budu se ze všech sil snažit nezklamat důvěru, kterou do mne vedení televize vložilo,“ uvedla Porupková.

„Výhodou je, že s Romanem už jsme spolu dřív moderovali, takže víme, do čeho jdeme, a věřím, že i diváci si na nás rychle zvyknou. Teď už jen doufat, že budeme ohlašovat co nejvíc dobrých zpráv,“ dodala s úsměvem.

Soňa Porupková vystudovala Mediální studia a žurnalistiku na Masarykově univerzitě v Brně, v televizi je od roku 2013, od roku 2014 působila i na rozhlasových vlnách. Věnuje se dabingu, rozhlasové reklamě, vyučuje rétoriku, moderuje společenské akce i odborné konference.

Porupková je již třetí moderátorskou partnerkou Romana Šebrleho v hlavní zpravodajské relaci. Před Evou Hecko Perkausovou usedal po boku Gabriely Laškové (34).

Reklama

Další články

Načítám