Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Úvod sobotního přenosu Českého slavíka se nesl na vlně vtípků trojice moderátorů Ondřeje Sokola (52), Aleše Hámy (50) a Terezy Pergnerové (49), kteří si stříleli z některých z hostů slavnostního galavečera. Konkrétně Pergnerová si rýpla do Karlose Vémoly (38) a jeho ženy Lely (34).

„Úžasná věc je, že Karlos Vémola si vzal svou Lelu. A nádherné na tom je, že jí opravdu byl věrný...po celou dobu obřadu, a to je super,“ narážela Pergnerová na zápasníkovy kauzy s údajnými nevěrami. Manželé, především pak Lela, přitom seděli přímo v publiku a z fóru, navíc řečeném v hlavním vysílacím čase na sledované akci, nadšeni pochopitelně nebyli.

I Pergnerová později uznala, že přestřelila a následující den se za vtip omluvila. „Chtěla bych se omluvit Lele a vlastně i Karlosovi, mohla jsem si to odpustit, možná jsem se nechala strhnout atmosférou. Mělo mě něco zarazit. Je mi to moc líto. Já si Karlose vážím a vlastně jsem počítala s tím, že to přijme jako lehkost, nadhled. Teď mě to mrzí. Je mi to líto. Teď bych tento vtip škrtla,“ napsala.

Vémola celou situaci komentoval skrze svého advokáta. Podle toho bijec vtip považoval za „nevkusný, trapný a hloupý, hodný jiného pořadu a jiné úrovně“, uvedl web TN.cz.

„Paní Pergnerová zřejmě chtěla událost oživit, ale nepovedlo se jí to. Jistě i pochopila, že se nechce stavět na úroveň některým instagramovým poběhlicím, na které se nyní soustředíme. Klient omluvu tímto přijímá, právní kroky nebudeme činit žádné. Myslíme a doufáme, že si s tím poradí pořadatelé ankety ve své gesci,“ dodal Vémolův právník Radek Suchý.

Reklama

Další články

Načítám